Tourtocht XV

Die Wochenende Edition!

Tourtocht XV is een jubileum. Waar we met Tourtocht X naar Spa-Francorchamps gereden zijn, willen we voor editie 15 naar ‘The Green Hell’, beter bekend als de Nürburg Ring.

Het weekend staat gepland op 15, 16 en 17 mei 2020. De planning komt er als volgt uit te zien: op vrijdag beginnen we op de camping bij de Ring. Hier steken we de BBQ aan en hebben we een gezellige avond. Dan begint het echte werk: op zaterdag hebben we een tourrit door de Eiffel, waarna we weer eindigen bij de camping. Hierna is er nog de mogelijkheid om een rondje over de Ring te rijden. We sluiten de dag weer af met een BBQ. Op zondag ochtend gaan we terug naar Eindhoven. Dit wordt een cannonball, waarbij de deelnemers op verschillende punten bonnetjes moeten halen welke gecontroleerd worden.

Ik wil me aanmelden, wat nu?!

Het aanmeld proces voor deze Tourtocht verloopt via een Google Formulier, waar je je equippe kan aanmelden. In dit formulier vragen we informatie over de auto waarmee gereden gaat worden, de bestuurder en navigator, de gewenste optie m.b.t. overnachtingen en eten. Het is belangrijk dat jullie zelf je drinken meenemen. We vragen jullie om per equipe in een tent te slapen.

Wat kost het?

De maximale prijs voor dit weekend is €95,- per persoon. Dit is inclusief inschrijfkosten, 2 overnachtingen op de camping, 2 BBQ’s, 2 keer ontbijt en 2 keer lunch. Het drinken en de benzine die je gebruikt zijn niet inbegrepen. Afhankelijk van de keuze voor het aantal overnachtingen en maaltijden kan het totaal bedrag voor jou verschillen.

Het inschrijf formulier kan je vinden op:

https://forms.gle/DeiEVLNzBkaE8YB38

Let op! Aanmelden kan tot en met 30 april. Op het moment dat er 25 equipes ingeschreven zijn sluit de inschrijving.

Wir hoffen dir am 15. Mai zu sehen!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s