Sleutelavond 15-01-2020

Sleutelavond 15-01-2020

Op 15 januari organiseert Fontys Classics in AC45, op de Automotive Campus in Helmond, de derde sleutelavond. De werkplaats zal geopend zijn vanaf 18:00 tot 22:00 uur.

Tijdens de sleutelavond is het mogelijk om kleine werkzaamheden of onderhoud aan je auto te doen. Het is echter wel de bedoeling dat deze werkzaamheden dezelfde avond afgerond zijn, en dat alle auto’s weer mee naar huis gaan.

Inschrijven

Er zijn 4 bruggen beschikbaar in de werkplaats, wat betekent dat niet iedereen tegelijk met de auto op de brug kan. Er is ook een krik aanwezig voor kleine werkzaamheden. Om hier een beetje inzicht in te krijgen in wie welke werkzaamheden wil gaan uitvoeren, en of er genoeg bruggen beschikbaar zijn, vragen we je het onderstaande formulier in te vullen.

We zien jullie graag op 15 januari!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s