Classic ELE Rally

Op zaterdag 31 mei 2o14 vindt ter ere van 50 jaar ELE Rally een Klassieke ELE Rally plaats.

De Classic ELE rally is een regelmatigheidsrit voor klassieke auto’s, waarbij de snelheid niet de bepalende factor is voor het eindklassement, doorslaggevend is het uitvoeren van routeopdrachten. De gemiddelde snelheid zal de 50 km/u niet te boven gaan. We rijden max 350 km aan kaartlees/navigeer route. De route Start en Finisht bij het Evoluon in Eindhoven en heeft een keerpunt in Luik en bij de Strijpse Kampen een pauze locatie en 50 jaar ELE ceremonie. Het evenement is  toegankelijk voor max 60 inschrijvende equipes en er is deel te nemen in 2 mogelijke klasses. De organisatie biedt ondersteuning met een avondcursus voor beginners. Meer informatie op de site, facebook of twitter. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer info op www.classicELErally.nl

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s